domingo, 24 de agosto de 2008

24 Agost 2008


A una setmana de tornar a casa, Nova York vol ensenyarme mil racons que encara no conec.


La setmana passada vam anar a Governor's Island. Queda al sur de Manhattan, i s'hi arriva en Ferry. L'illa va servir de base militar desde 1500's fins al 2003, que el van convertir en parc nacional, on pots anar a passar el dia, i visitar els carrers i veure les casetes tipiques de pelicula americana.

És genial poder visitar i coneixer una ciutat en dos mesos, en teoria, aixi ho pots veure tot. Pero, divendres, vam anar a sopar a casa d'uns amics de la Merceditas (tieta del vital) on vam coincidir amb un rastafari negrata que s'ha casat 3 cops amb la mateixa dona. (Tokyo, Brooklyn i l'ultima fa dos setmanes al Parc Güell!).
Aquest personatge tant interessant, amb el que vam estar parlant casi tota la nit, ens va recomanar mil llocs, que pel seu disseny, arquitectura, o posta en escena, ens han d'encantar!

Ahir a partir de les 7:30 pm, uns veins van organitzar una festa al terrat de casa (Water st.260) on, només per ser veins estavem convidats.
Imagineu, el terrat del Carrer Angli, amb 200 persones negres al son del rap i el R&B. Nosaltres semblavem dos taques de llet en una taça de cafè molt carregat. La policia (NYPD) va apareixer sobre les 12:00 am. Nosaltres, per evitar "altercados" vam fugir per refugiarnos a un Bar al costat de casa. Musica country-indie en directe a todo volumen. Tan forta, que despres de acabarnos les begudes, vam marxar abans de patir sordera crònica com la que té el gordo amb el que vivim!
Water street ple de negres, asiatics, mulatos o hispanos. La poli, va desallotjar el terrat, i la gent estava enfadada. El nostre carrer semblava les festes de Gràcia en plena ebullició.
Dir que a la policia no va espavilar a tothom fins a les 2:00 am, fent servir les sirenes dels seus cotxes amb el só més "desquiciador" que conec!
Tot un espectacle digne de Brooklyn!

Ara, em queda 1 setmana, per preparar la ciutat de NY, i deixarla en STAND BY, fins la propera vegada que torni.

2 comentarios:

Unknown dijo...

Anna per fi t’has dignat a actualitzar el blog. Crec que jo també per primera vegada en la vida estic totalment d'acord amb els comentaris del Ricasa. Com ja saps, però ell no encara ha quedat rebatejat com RICASA alies Ramonet de "les olives".
Gaudeix tant com puguis de la darrera setmana a New York i viu quantes més experiències com la de la festa de l'àtic o similars com puguis MÚSICA EN DIRECTE DALT DE LA TEULADA QUEEE GUAIIIIS!!!!!!
JOCOMOMOLA!!!!!
Si no fos per aquest pànic als avions que actualment i donades les circumstancies m'ha augmentat, jo també voldria estar a New York.
En fi un petó molt gran i fins dilluns.
Guilmum

Rovirov dijo...

Hola cosina. La meva identitat ha estat descoberta (no era complicat suposo).

M'agrada que la la teva mare i jo estiguem tambe en contacte (virtual) pel blog, ja que sant salvador no ha gaudit de la meva presencia practicament cap dia. Dema sera el meu sant i farem una excepcio, que com sapsun sant Ramon ha de ser celebrat com sempre a Sant Salvador.

Realmenta qui la psicosis aeria segueix, cada vol cancel.lat, cada parada d'emergencia mereix minuts de noticies. Suposo que quan tornis tot haura acabat... ja sabem com son aquestes coses. Durant dos setmanes sembla que no existeixin mes noticies que aquestes i despres cauen en l'oblit, la gent aburreix el tema i es tanca sense mes...

El viatge que abans semblava una aventura intermminable ja acaba.... ha passat rapid.

Espero que ens veiem quan tornis. ;-)