sábado, 26 de julio de 2008

26 Juliol 2008 - Santa Anna












El dissabte de la setmana passada vam agafar un tren cap a DIA: BEACON, una fàbrica que esta a (Beacon), un poble que queda a l'est de NY pujant pel riu Hudson. Alla tot son obres d'artistes nord americans com per exemple Richard Serra i les seves fantàstiques peces d'acer corten!

Diumenge, va tocar la galeria de Isamu Noguchi i el P.S.1. (escola publica convertida en museu). Aquests 2 llocs estan a Queens, un NY completament diferent al que coneixia fins ara. Casetes cutres i horteres una al costat de l'altra, amb cotxes maquejats de la pitjor manera. Dones en bikini i collarets d'or (que no faltin) prenent el sol amb la seva musica al mig del carrer...


Durant la setmana, a la feina, s'hi ha respirat un aire tens. La crisis econòmica ha arribat a Cetra/Ruddy (on treballo). Els ha afectat de tal manera que vaig assistir a una reunió tipica de pelicula on els 2 jefes (Nancy i John) van dir que havia estat el dia més dur en 22 anys. Van despedir a 8 persones en 8 dies. Pero perque la gent no es preocupes massa van citar els nous projectes que tenen encomanats i no es queden curts. Dijous vam tenir una conferencia on ens els presentaven en power point, (dubai, india i U.S.A) molts... encara hauran de tornar a contractarlos!


Avui, anem a sopar al Spice Market, un restaurant on el menjar esta condimentat amb espècies (pollastre al curry, salmo amb all saltejat amb noseque...etc etc etc) deliciós, que esta ambientat com si fos una peli de Indiana Jones. És genial!

5 comentarios:

Joan dijo...

Felicitats Microbiana! Espero q hagis passat un bon sant!

Petons Joan & Marta

Unknown dijo...

Hola Hola Hola
Hello Hello Hello!!!
Quina foto més xula ;-) esteu mnolt guapos, es que això del sedifivcis està bé, pero com les vostres cares de felicitat no hi ha res
Que vas rebre el missatge de felicitació per sms, dissabte?
Espero que si, pero si no va ser així: FELICITATS DE NOU PEL TEU SANT

Unknown dijo...

Anda manoli!
Sou la wapura i la felicitat en estat pur. realment ja era hora de veure-us junts en afoto.
L'avia em pregunta si has rebut el SMS que et va enviar pel dia del teu Sant. Digasli-la alguna cosa. ara està a Sant salvador , ja ha tornat de terres galeges i em sembla ue també ha menjat...........PERCEBES!!!!!
BÉ QUAN TORNIS ELS PODRIES TASTAR.
Aprofitant el teu blog els hi envio umna salutació a la Marta i Joan doncs no se pas on van a parar els comentaris que els hi faig en el seu blog.
Un petó per tots.
I fins aviat.
Guilmum

Unknown dijo...

Hola! Que lindo verles las caras. Veo que lo estan pasando muy bien y que el calor igual los deja salir a pasear mucho. La 'Store Front' es aquella de la que me habías hablado, no? Cuando la veas abierta publica una foto así me entero como es, yo también estoy con la intriga.
Esto de que escribas en catalán es genial para ejercitar la lectura.
Besos a los 2 desde Montevideo...

Marta dijo...

Hola nens!!

Ja veig q us prova el voatge a NY. Nosaltres la setmana vinent a Perito Moreno i.....a la FI DEL MÓN, q hem de fer honor al titol del blog.
Suposo q vas veure el mail q et vaig enviar, però si no FELICITATS!
Nosaltres tb et trobem a faltar, bueno a tu i a tots!. Un petonas. T'estima,
Marta